Бранд Neptune
Арт.№ 20454
Наличност: В наличност
14.40 ЛВ
без ДДС: 12.00 ЛВ

Съдържание

Това е оптимална концентрация на колоидно сребро в дестилирана вода.

Оригиналната технология на производство с използване на дестилирана вода, гарантира чистота на продукта и липса на сребърни соли. Размерът на колоидните сребърни частици позволява проникването им през клетъчната мембрана на патогенните микроорганизми, поради което се засилва многократно ефектът на среброто.

Описание

Среброто е естествена съставка на нашите тъкани и недостигът му влияе отрицателно върху здравето. Среброто е единствения елемент, който освен, че не се натрупва в организма, няма и токсични дози.

Някои от най-здравословните храни, към които безспорно се причислява и морската риба, съдържат значителни количества сребро. Допреди няколко десетилетия са се използвали сребърни съдове и посребрени резервоари, в които водата се е запазвала дълго време с добро качество. С напредването на науката и технологиите стана възможно производството на колоидно сребро, което е с по-висока ефективност за целта. Това са всъщност микрочастици от металическо сребро, които не се утаяват, защото отрицателните им електрически обвивки ги поддържат в равновесно състояние. Среброто е високоефективно срещу над 650 патогенни бактерии, гъбички и вируси. То блокира жизненоважни системи в дихателните вериги на патогенните микроорганизми и те загиват. Колоидното сребро не е токсично и подлежи на очистване по механизмите на естествения му кръговрат в организма.  Срещу него не може да се изгради резистентност.  В подкрепа на неговата висока ефикасност и безвредност може да се посочи и факта на използването му за пречистване на питейната вода за космонавтите на Русия и САЩ.

Инструкции за използване

По 1 супена лъжица (15 мл.) разредено с 2 супени лъжици  (30 мл.) вода 3 пъти на ден преди хранене.

Приема се в продължение на 20 дни. След интервал от 10 дни процедурата може да се повтори, като се приема в продължение на 1 седмица сутрин, обед и вечер на гладно по 1 чаена лъжичка по описания вече начин и да се продължи още 3 седмици с един прием дневно - сутрин на гладно.

Този начин на употреба влияе благоприятно върху функциите на различни органи и системи в човешкия организъм. Подпомага  имунната система. Препоръчва се като общоукрепващо средство с добро влияние върху чревната микрофлора и спомага за поддържане на оптималната функция на стомаха и бъбреците.

Инструкции за съхранение

На сухо място, недостъпно за малки деца.

Допълнителна информация

Няма данни. Колоидното сребро няма токсична доза.

Съобщение

Продуктът е хранителна добавка и не замества разнообразното хранене.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Подобни продукти