Бранд Halek
Арт.№ 20446
Наличност: В наличност
3.60 ЛВ
без ДДС: 3.00 ЛВ

Съдържание

 Бромадиолон ( N°CAS 28772-56-7) 0.005 g / 100 g.

Описание

Готова за употреба родентицидна примамка под формата на пелети За масова употреба

Инструкции за използване

Родентицидната примамка под формата на пелети се прилага в предварително дозирани вътрешни опаковки от 20 g. Примамките от 20 g се поставят в маркирани дератизационни кутии, защитени срещу неправилна употреба или атмосферни условия. Дератизационните кутии се поставят по безопасен начин, за да се избегне неправилната употреба, случайно поглъщане от деца и нецелеви животни и разпиляване от гризачите в околната среда. Дератизационните кутии се поставят в засегнатите от гризачите зони и помещения, до дупките на гризачите, по маршрутите им на движение и местата, които основно предпочитат. 

Инструкции за съхранение

На място недостъпно за малки деца.

Препоръки за безопасност:

S1/2 Да се съхранява под ключ и далече от достъп на деца. S13 Да се съхранява далече от напитки и храни за хора и животни. S20/21 По време на работа да не се яде, да не се пие и да не се пуши. S24 Да се избягва контакт с кожата. S46 При поглъщане да се потърси незабавно медицинска помощ и да се покаже опаковката или етикета. S61 Да не се допуска изпускане в околната среда. Вижте специалните инструкции/ информационния лист за безопасност. 

ВНИМАНИE

Продуктът може да бъде опасен, ако бъде погълнат от домашни животни или други нецелеви животни. При поглъщане, предизвикайте повръщане. Свържете се незабавно с вашия ветеринар и му покажете кутията или етикета. 

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!